Mitropolia Moldovei organizează un pelerinaj în Țara Sfântă, la finalul căruia va fi adus Focul Haric de la Ierusalim

257
0
Sursa foto: mitropolia.md

Lumina Sfântă va fi adusă sâmbătă, 4 mai, în Republica Moldova de la Ierusalim,  prin intermediul unei aeronave de tip charter, cu itinerarul Tel Aviv – Chișinău, anunță într-un comunicat Mitropolia Moldovei.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Mitropolia Moldovei, subordonată canonic Patriarhiei din Rusia, organizează, în Săptămâna Patimilor (29 aprilie – 4 mai 2024), un pelerinaj în Țara Sfântă și de a prelua Focul Haric.

Sursa foto: mitropolia.md

Lumina Sfântă va fi adusă sâmbătă, 4 mai, în Republica Moldova de la Ierusalim de către o aeronavă charter cu itinerarul Tel Aviv – Chișinău, informează Mitropolia Moldovei.

Totodată, reprezentanții Mitropoliei Moldovei anunță că organizează pelerinajul la Ierusalim, sub egida și participarea Mitropolitului Vladimir, în perioada 29 aprilie – 4 mai, curent.

„Sunteți invitați să participați la o călătorie de suflet, în zonele cele mai cunoscute ale Creștinismului: biserici ridicate pe locurile prin care a trecut Mântuitorul și a făcut minuni, altele construite peste mormintele martirilor, mănăstiri ale căror istorie se identifică cu istoria Bisericii”, scrie într-un comunicat Mitropolia Moldovei.

Plecarea se face cu avionul din Chișinău, pelerinii urmând să ajungă la Aeroportul Ben Gurion din Tel-Aviv.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE