Șeful diplomației Republicii Moldova Mihai Popșoi a avut o întrevedere la Berlin cu Jens Plötner, consilierul pentru politică externă și securitate al cancelarului Olaf Scholz

336
0

În timpul vizitei de la Berlin, ministrul afacerilor externe Mihai Popșoi s-a întâlnit cu Jens Plötner, consilierul pentru politică externă și securitate al cancelarului Olaf Scholz.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Ne-am concentrat pe ce este important pentru situația politică actuală: alegerile prezidențiale din toamnă, referendumul pentru Moldova Europeană și acțiunile noastre comune pentru un parteneriat mai puternic cu Germania.

 Oficialul german a reafirmat susținerea fermă pentru aspirațiile europene ale Moldovei, dar și implementarea proiectelor de dezvoltare economică, infrastructură și bună guvernare, prin programele bilaterale de cooperare moldo-germane.

 Am mai discutat despre provocările de securitate și nevoia de sprijin internațional pentru Ucraina, care apără valorile noastre europene.” – a menționat vicepremierul Popșoi.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE