VIDEO// Doi tineri au încercat să transporte clandestin 1580 de pachete de țigări, în Israel

265
0

Cazurile au fost documentate ieri, 14 martie 2024, de către funcționarii postului vamal Aeroport Internațional Chișinău în conlucrare cu angajații IGPF.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În timpul controlului de securitate al pasagerilor de la ruta Chișinău – Tel Aviv, echipa comună a avut suspiciuni în ceea ce privește conținutul bagajelor de cală, a doi pasageri, motiv pentru care au fost supuse unor verificări amănunțite.

În rezultat, în bagajele acestora au fost depistate 500 și 1080 de pachete de țigări, pe care intenționau să le transporte ilicit în Israel.

Documentați pe cazuri sunt doi nerezidenți, un bărbat în vârstă de 24 de ani și o femeie în vârstă de 26 de ani.

Țigările au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării, iar persoanele riscă să fie sancționate contravențional în conformitate cu prevederile art. 43¹, 287 alin. (10) Cod Contravențional.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE