Reuniunea aniversară a Comitetului bilateral de cooperare dintre Republica Moldova și statul Carolina de Nord, SUA, va avea loc la Chișinău

260
0

Ministerul Afacerilor Externe va găzdui pe data de 18 martie Reuniunea aniversară a Comitetului bilateral de cooperare dintre Republica Moldova și statul Carolina de Nord, SUA.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

 Reuniunea va demara la ora 10:30 cu participarea vicepremierului Mihai Popșoi,  ambasadorului Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Kent Logsdon, secretarului de stat al Carolinei de Nord, copreședinte al Comitetului bilateral Republica Moldova – Carolina de Nord, Elaine Marshall.  

Evenimentul va fi transmis și on-line pe pagina de facebook a Ministerului Afacerilor Externe.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE