VIDEO// Maia Sandu, la Gala „Femei în Economie”: „Să ne strângem mâinile, doamnelor, și să ne asumăm independența”

361
0

Președinta Maia Sandu a participat la cea de-a șasea ediţie a Galei „Women In Economy”, organizată de Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) și aflată sub patronajul Parlamentului European. Evenimentul  recunoaşte personalităţile feminine cu rezultate notabile în diferite domenii cheie ale societăţii româneşti.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Implicarea femeilor nu este doar un act de echitate socială, este, în esență, un act de asumare a independenței. Asta le-am zis azi femeilor și bărbaților prezenți la Gala „Femei în Economie”, la Ateneul Român. Azi au fost premiate femei care au demonstrat, prin propriul exemplu, că pot reuși în afaceri, depășind orice prejudecăți, clișee sau obstacole care le-au stat în cale. Pe ambele maluri ale Prutului, avem nevoie de cât mai multe asemenea exemple de rezistență, de femei care să își asume rolul de lider”, a declarat șefa statului.

Președinta a subliniat despre cât de important este ca femeile să poată fi independente: „Cu cât mai multe femei independente vom vedea, cu atât mai independentă și liberă va fi comunitatea și lumea întreagă. Să ne strângem mâinile, doamnelor, și să ne asumăm independența ca pe o posibilitate de a ne face bine nouă, familiei noastre și neamului nostru”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE