Sergiu Mihov, numit în funcția de secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe

383
0

În cadrul ședinței de astăzi a Guvernului, cabinetul de miniștri a aprobat numirea lui Sergiu Mihov în funcția de secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe, anunță serviciul de presă al ministerului de Externe.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE
Sergiu Mihov este cunoscut în rândurile sistemului diplomatic. Din anul 1998 activează în cadrul MAE. Diplomatul posedă rang diplomatic de ministru plenipotențiar și a deținut numeroase poziții diplomatice în diferite direcții ale ministerului, inclusiv de coordonator național pentru monitorizarea implementării Parteneriatului pentru buna guvernare Consiliul Europei-Uniunea Europeană pentru țările Parteneriatului Estic.
Din anul 2022 și până în prezent este șeful Direcției Cooperare Bilaterală în cadrul MAE. În perioada 2018-2022 a ocupat funcția de ambasador al Republicii Moldova în Republica Lituania.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE