O femeie din Ucraina a fost prinsă cu o geantă plină cu anabolizante pe Aeroportul Internațional Chișinău

452
0
Poză simbol

O cetățeană a Ucrainei, în vârstă de 30 de ani, intenționa să trasporte 1000 fiole, ilicit, spre Istanbnul. Femeia și-a ticsit valiza cu fiole, dar la vamă a fost identificată, informează Serviciul Vamal al Republicii Moldova într-un comunicat.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit sursei, cazul a fost înregistrat în seara de ieri, 15 ianuarie, în cadrul postului vamal Aeroportul Internațional Chișinău.

Funcționarii vamali în conlucrare cu polițiștii de frontieră au supus controlului de specialitate bagajele pasagerilor de la ruta Chișinău – Istanbul.

În urma controlului vamal, în valiza unei pasagere au fost depistate 1000 fiole cu substanță presupus a fi anabolizantă, toate nedeclarate organului vamal și transportate ilegal.

Pasagera a refuzat să ofere detalii sau explicații.

Lotul comercial de medicamente a fost ridicat, iar investigațiile pe caz continuă.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE