FOTO// A fost deschisă circulația pe podul peste Gârla Mare, situat pe drumul R16 Bălți–Fălești–Sculeni–Ungheni, km 62,38, în apropierea localității Medeleni

414
0

Podul de șosea peste râul Gîrla Mare, poziționat pe drumul public R16 Bălți – Fălești – Sculeni – Ungheni, km 62,376, accesibil pentru circulație. Acesta a fost reconstruit integral.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Ministrul Andrei Spînu, prezent la inaugurarea podului, a menționat că datorită amplasării pe o arteră națională importantă, care duce spre vama Sculeni, acesta va asigura fluidizarea traficului în regiune, în condiții de siguranță și confort.

Podul are o lungime de circa 28 de metri și o lățime a părții carosabile de 7 metri, 3 deschideri și 2 benzi de circulație a câte 3,5 m. Este dotat cu parapete de siguranță a circulației și dispozitive moderne de acoperire a rosturilor de dilatație, indicatoare rutiere, marcaje și alte elemente.

Valoarea lucrărilor este de 13,5 milioane de lei, bani alocați din mijloacele Fondului rutier.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE