Propunerile MAI pentru perioada vacanțelor  

397
0
House Sale Instagram Story - 1

E perioada sărbătorilor de iarnă, când se merge în vizite, în vacanțe și, tot mai des, lumea pleacă de acasă, perioadă în care hoții pot profita de situație. Pentru ca bucuria sărbătorilor să nu fie umbrită de surprize neplăcute la întoarcere, Poliția Republicii Moldova vine cu recomandări pentru protecția și siguranța locuințelor în cazurile când plecați în vacanță:

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

*Nu faceți public atunci când intenționați să lipsiți de acasă o perioadă de timp mai îndelungată;

* Dotați ușa de la intrare cu sisteme de închidere sigure;

*Sunt de mare folos sistemele de supraveghere video;

* Asigurați-vă că toate geamurile sunt închise;

* Instruiţi copiii să păstreze cu grijă cheia şi să nu permită accesul în locuință persoanelor necunoscute;

* Dacă vedeți persoane suspecte care ies din blocurile de locuit, anunțați imediat Poliția prin intermediului numărului 112;

* În cazul absenţelor îndelungate de la domiciliu, rugaţi vecinii sau prietenii apropiaţi să vă supravegheze locuința. Fiți precauți.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE