Astăzi au loc alegeri pentru funcția de primar în satul Aluatu din raionul Taraclia. Până la ora 9.00 au votat 6 alegători

451
0

Comisia Electorală Centrală anunță că procesul de votare în satul Aluatu, raionul Taraclia, unde astăzi are votarea repetată în cel de-al doilea tur pentru alegerea primarului, se desfășoară în regim normal, transmite CEC.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

La ora 07:00 secția de votare organizată în această localitate s-a deschis, iar la urna de vot sunt așteptați, pe parcursul zilei, 767 de alegători.

Până la ora 09:00, dreptul la vot a fost exercitat de către 6 de alegători sau 0.78% din cei înscriși în listele electorale (1 femeie și 5 bărbați).

La votarea repetată în cel de-al doilea tur de scrutin, se consideră ales candidatul care a obținut cel mai mare număr de voturi. Totodată, în conformitate cu prevederile Codului electoral, votarea repetată se consideră valabilă indiferent de numărul alegătorilor care au participat la votare.

Votarea se va încheia la ora 21:00.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE