Servicii stomatologice și screening pulmonar pentru locuitorii din raioanele Ialoveni și Călărași

385
0

Echipele mobile de medici specialiști continuă să ofere populației consultații profilactice gratuite. Aceste servicii medicale sunt acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină.

Astfel, săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în mai multe localități din raionul Ialoveni, și anume:

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

– pe 13 noiembrie – în Bardar;
– în perioada 14-16 noiembrie – în or. Ialoveni;
– pe 17 noiembrie – în Puhoi.

Tot în această săptămână vor fi prestate gratuit servicii medicale stomatologice copiilor în diferite localități din raioanele Călărași și Ialoveni, și anume:

– în intervalul 13-15 noiembrie – în comuna Hârjauca, unde vor fi deserviți copii din satele Mândra, Palanca și Leordoaia din raionul Călărași;
– în zilele de 16 și 17 noiembrie – în Vălcineț, Călărași;
– în perioada 13-17 noiembrie – în Țipala, Ialoveni.

Săptămâna trecută au efectuat examene profilactice gratuite în jur de 600 de persoane, dintre care peste 370 – screening pulmonar, iar mai mult de 200 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE