Prim-ministrul Dorin Recean a avut o discuție cu omologul său ucrainean, Denys Shmyhal

341
0

Angajamentul Republicii Moldova și al Ucrainei de a continua implementarea reformelor necesare pentru integrarea celor două țări în Uniunea Europeană a fost confirmat în cadrul unei convorbiri a prim-ministrului Dorin Recean cu omologul său ucrainean, Denys Shmyhal.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Oficialii au vorbit despre o realizare importantă pentru cele două state – decizia Comisiei Europene de a recomanda ţărilor membre ale UE să deschidă negocierile de aderare pentru Republica Moldova și Ucraina.

În acest context, șeful Executivului de la Chișinău a felicitat poporul ucrainean pentru un pas sigur către un viitor pașnic și prosper în marea familie a Uniunii Europene.

De asemenea, părțile au discutat subiectele actuale de pe agenda comună, cu accent pe cooperarea pe segmentul energetic, de securitate, infrastructură și transport.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE