FOTO// Ofițerii DGT Nord a CNA au reținut un locuitor al orașului Fălești pentru coruperea activă a unui ofițer de poliție

423
0
bărbat

Un bărbat din Fălești a fost reținut pentru 72 de ore într-un dosar de corupere activă, fiind denunțat de către un angajat al Direcției Investigații Nord a Inspectoratului Național de Investigații (IGP).

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit denunțului, bănuitul i-ar fi propus polițistului 10 000 de lei pentru a-l determina să înceteze investigațiile în privința sa pe o cauză pornită pe faptul circulației ilegale a  drogurilor.

Pe cazul dat a fost inițiată o urmărire penală pentru corupere activă, iar persoana a fost documentată de CNA, fiind constatat în flagrant faptul transmiterii și primirii banilor.

Cazul a fost cercetat în comun cu Inspectoratul Național de Investigații al Inspectoratului General de Poliție, sub conducerea Procuraturii mun. Bălți.

În prezent, bănuitul se află în izolator și este cercetat penal în baza art. 325 Cod penal – corupere activă.

CNA precizează că orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE