Președintele Parlamentului, Igor Grosu, decorat de Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy

410
0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a fost decoratde către Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy, cu Ordinul „Prințul Iaroslav cel Înțelept”. Distincția a fost înmânată ieri, 28 septembrie, de către Președintele Radei Supreme de la Kyiv, Ruslan Stefanchuk, la Conferința Europeană a Președinților de Parlament din statele membre ale Consiliului Europei, desfășurată la Dublin.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Distincția a fost acordată pentru contribuție semnificativă la consolidarea cooperării interstatale și în semn de apreciere pentru sprijinirea suveranității și integrității teritoriale a Ucrainei.

„Republica Moldova va continua să fie alături de vecinii și prietenii noștri din Ucraina pentru că victoria Ucrainei este victoria lumii libere”, a menționat Președintele Parlamentului, Igor Grosu.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE