CEC a acreditat 20 de observatori internaționali și a confirmat doi jurnaliști pentru reflectarea și monitorizarea alegerilor din 5 noiembrie 2023

508
0

Comisia Electorală Centrală a acreditat, în cadrul ședinței de ieri, 28 septembrie, 20 de observatori internaționali pentru monitorizarea alegerilor locale generale din 5 noiembrie. Dintre aceștia, 13 persoane au fost acreditate la solicitarea Biroului OSCE pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului (OSCE/BIDDO), 5 din partea Rețelei Europene a Organizațiilor de Monitorizare a Alegerilor (ENEMO) și câte una din partea Biroului de Cooperare a Elveției/Reprezentanța Ambasadei Confederației Elvețiene în Republica Moldova și a Autorității Electorale Permanente a României.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Anterior CEC a acreditat alți 19 observatori internaționali și 149 de observatori naționali.

În cadrul aceleiași ședințe, CEC a confirmat doi jurnaliști pentru reflectarea și monitorizarea alegerilor locale generale din 5 noiembrie 2023, aceștia reprezentând postul regional de televiziune „ELITA TV”.

De la începutul perioadei electorale, CEC a confirmat alți 24 jurnaliști din partea a patru instituții mass-media.

Lista persoanelor acreditate în calitate de observatori acreditați și jurnaliști confirmați de către CEC, o puteți vedea pe pagina web oficială a instituției www.cec.md, rubrica „Alegeri locale generale 2023”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE