Danila Guranda, vicecampion european la box

146
0

Pugilistul moldovean Danila Guranda a câștigat medalia de argint la Campionatele Europene de box pentru juniori (Under-16), ce s-au desfășurat în perioada 25 septembrie – 5 octombrie curent la Montesilvano (Italia).

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Boxerul din Bălți a concurat în limitele categoriei de greutate de până la 60 de kilograme, pe traseul său competițional trecând de Tonko Patrick (Slovacia), Church Dhon (Scoția) și Rahal Abdallah (Israel). În finala mare compatriotul nostru a cedat la puncte în fața sportivului din Grecia, Vasilios Topalos.

La Europenele de juniori din Italia s-au aliniat 353 de sportivi din 32 de ţări (119 la turneul feminin și 234 la cel masculin).

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT