Danila Guranda, vicecampion european la box

395
0

Pugilistul moldovean Danila Guranda a câștigat medalia de argint la Campionatele Europene de box pentru juniori (Under-16), ce s-au desfășurat în perioada 25 septembrie – 5 octombrie curent la Montesilvano (Italia).

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Boxerul din Bălți a concurat în limitele categoriei de greutate de până la 60 de kilograme, pe traseul său competițional trecând de Tonko Patrick (Slovacia), Church Dhon (Scoția) și Rahal Abdallah (Israel). În finala mare compatriotul nostru a cedat la puncte în fața sportivului din Grecia, Vasilios Topalos.

La Europenele de juniori din Italia s-au aliniat 353 de sportivi din 32 de ţări (119 la turneul feminin și 234 la cel masculin).

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE