Bronz pentru Iulia Nazarova la Europenele de taekwondo

420
0

Reprezentanta Republicii Moldova, Iulia Nazarova, a intrat în posesia distincției de bronz la Campionatul European de Taekwondo WT (versiunea olimpică), de seria G1, care a avut loc în intervalul 27-30 septembrie a.c. la Tirana (Albania).

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Turneul continental a fost rezervat tinerilor Under-21, întrunind 634 de atleți. Discipola Școlii sportive specializate nr. 6 a evoluat în categoria de 62 kg, în prima ei luptă din cadrul acestor competiții învingând o concurentă din Marea Britanie, țară cu mari tradiții în această luptă orientală.

În semifinale, eleva antrenorilor Maxim Lebedev și Dmitri Tarcencov, a cedat în fața unei sportive din Ungaria, care ulterior a și devenit campioană. În finala mică, Iulia Nazarova a învins o adversară din Ucraina.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE