Bronz pentru Iulia Nazarova la Europenele de taekwondo

162
0

Reprezentanta Republicii Moldova, Iulia Nazarova, a intrat în posesia distincției de bronz la Campionatul European de Taekwondo WT (versiunea olimpică), de seria G1, care a avut loc în intervalul 27-30 septembrie a.c. la Tirana (Albania).

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Turneul continental a fost rezervat tinerilor Under-21, întrunind 634 de atleți. Discipola Școlii sportive specializate nr. 6 a evoluat în categoria de 62 kg, în prima ei luptă din cadrul acestor competiții învingând o concurentă din Marea Britanie, țară cu mari tradiții în această luptă orientală.

În semifinale, eleva antrenorilor Maxim Lebedev și Dmitri Tarcencov, a cedat în fața unei sportive din Ungaria, care ulterior a și devenit campioană. În finala mică, Iulia Nazarova a învins o adversară din Ucraina.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT