„LAPOIANA”, pe beat-uri Electro Techno

635
0

Asociația Obștească ,,Poiana People” vă invită la cea de a IV-a ediție a festivalului ,,LAPOIANA”, care se va desfășura în parcul din satul Glinjeni, raionul Fălești, în perioada 19-20 august.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Dacă ești amator de muzică Electro Techno, atunci este locul perfect pentru a te detașa de rutina urbană și de a savura seturile mixate live. „LAPOIANA” este unicul festival de acest gen din nordul republicii, se menționează într-un comunicat de presă.

Organizatorii anunță că în acest an și-au propus să diversifice repertoriul festivalului prin a invita și banduri de muzică rock și rap. „În prima seară va evolua solistul Satoshi acompaniat de band-ul său cu un set de muzică rap.”

Invitați:

Satoshi (Rap);

DJ Daniel’s Wave (Techno);

Dj Kovalenco (Electro / Techno);

DJ Markus Lawyer (Electro / Techno);

DJ DENISEZ LEFTER (Electro / Bigroom);

DJ KOHMAN (Techno);

DJ MAVRIN (Techno).

Potrivit organizatorilor, pe teritoriul parcului va fi disponibil un spațiu camping pentru instalarea corturilor și a rulotelor: „Întregul parc va fi la dispoziția ta. E indispensabil să ai o păturică și buna dispoziție, de restul ne ocupăm noi!

Cu noi vei uita de stres, de griji, și vei evada din zgomotul urban în inima naturii.”

Biletele sunt accesibile pe rețeaua iTicket: https://iticket.md/event/lapoiana-festival

– 140 de lei – o zi

– 180 de lei – două zile

Scopul acestui festival este de a dezvolta turismul muzical și de a înrădăcina cultul festivalului în regiunile rurale din nordul țării.

LAPOIANA te așteaptă cu drag!

Pentru mai multe informații accesați pagina de Facebook a festivalului: https://www.facebook.com/poianapeople

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE