Tudor Bratu, vicecampion mondial la haltere

515
0

Halterofilul Tudor Bratu (cat.96 kg) a cucerit trei medalii de argint la Campionatele Mondiale pentru juniori (U-20) ce au avut loc în perioada 2-10 mai a.c. la Heraklion (Grecia).

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

El a urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere atât la stilurile smuls (cu rezultatul de 163 kg) și aruncat (201 kg), cât și la total (364 kg). Campion la general a devenit atletul din Armenia, Garik Karapetyan (170 kg+200 kg=370 kg), podiumul fiind completat de egipteanul Yasser Usama Hemdan (157 kg+202 kg=359 kg).

De remarcat că la Mondiale medaliile sunt acordate pentru fiecare stil în parte, spre deosebire de Jocurile Olimpice, unde este oferită doar o singură distincție, la total.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT