Tudor Bratu, vicecampion mondial la haltere

853
0

Halterofilul Tudor Bratu (cat.96 kg) a cucerit trei medalii de argint la Campionatele Mondiale pentru juniori (U-20) ce au avut loc în perioada 2-10 mai a.c. la Heraklion (Grecia).

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

El a urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere atât la stilurile smuls (cu rezultatul de 163 kg) și aruncat (201 kg), cât și la total (364 kg). Campion la general a devenit atletul din Armenia, Garik Karapetyan (170 kg+200 kg=370 kg), podiumul fiind completat de egipteanul Yasser Usama Hemdan (157 kg+202 kg=359 kg).

De remarcat că la Mondiale medaliile sunt acordate pentru fiecare stil în parte, spre deosebire de Jocurile Olimpice, unde este oferită doar o singură distincție, la total.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE