Avem două medalii la Cupa Europei de judo

561
0

Judocanul Renat Croitoru (60 kg) și-a adjudecat medalia de argint la Cupa Europei pentru cadeți U-18, ce s-a desfășurat timp de două zile la București (România).

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

În prima zi de concurs (7 mai a.c.), el a trecut de israelianul Itay Lahmany, sârbul Veljko Simici, portughezul Rui Anjos și francezul Pierre Eberhardt, ca în finală să cedeze în fața maghiarului Adam Major, care în acest an a mai fost de două ori premiant la asemenea turnee.

Un alt compatriot de-al nostru, Ghenadi Cijevski (81 kg), s-a învrednicit de distincția de bronz. Mai întâi el l-a învins pe israelianul Alexander Ronis, apoi a pierdut în lupta cu reprezentantul Ucrainei, Igor Țurcan, care pe final a și câștigat turneul.

În continuare, Ghenadi i-a surclasat pe estonianul Andris Org și pe sârbii Marko Jovanovici și Dušan Grahovac, vicecampionul european de anul trecut.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT