Avem două medalii la Cupa Europei de judo

808
0

Judocanul Renat Croitoru (60 kg) și-a adjudecat medalia de argint la Cupa Europei pentru cadeți U-18, ce s-a desfășurat timp de două zile la București (România).

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În prima zi de concurs (7 mai a.c.), el a trecut de israelianul Itay Lahmany, sârbul Veljko Simici, portughezul Rui Anjos și francezul Pierre Eberhardt, ca în finală să cedeze în fața maghiarului Adam Major, care în acest an a mai fost de două ori premiant la asemenea turnee.

Un alt compatriot de-al nostru, Ghenadi Cijevski (81 kg), s-a învrednicit de distincția de bronz. Mai întâi el l-a învins pe israelianul Alexander Ronis, apoi a pierdut în lupta cu reprezentantul Ucrainei, Igor Țurcan, care pe final a și câștigat turneul.

În continuare, Ghenadi i-a surclasat pe estonianul Andris Org și pe sârbii Marko Jovanovici și Dušan Grahovac, vicecampionul european de anul trecut.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE