O salbă de medalii pentru Moldova la CE de lupte

777
0

Luptătoarele Anastasia Nichita (23 de ani, cat.59 kg) și Irina Rîngaci (20 de ani, 68 kg) au devenit pentru a doua oară campioane continentale printre senioare, urcând pe treapta supremă a podiumului de premiere la Campionatele Europene ce au avut loc în intervalul 28 martie – 3 aprilie a.c. la Budapesta (Ungaria). A. Nichita (antrenor Tudor Cîrlan) a evoluat în sistem elvețian (fiecare cu fiecare), câștigând patru partide, iar I. Rîngaci (antrenori Andrei și Petru Chiperi) s-a impus în trei meciuri de play-off. Alte două atlete din R. Moldova s-au învrednicit la aceste Europene de medalii de bronz – Iulia Leorda (27 de ani, 53 kg) și Mariana Draguțan (21 de ani, 55 kg). În cadrul concursului feminin doar Ucraina, Moldova și Turcia și-au adjudecat câte două medalii de aur, iar România, Bulgaria, Germania și Suedia au obținut câte o distincție supremă.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE