Denis Vieru s-a impus la Grand Slam Antalya

439
0

Judocanul Denis Vieru (26 de ani, cat.66 kg) a intrat în posesia trofeului principal la Grand Slam-ul de la Antalya (Turcia), desfășurat în perioada 1-3 aprilie curent.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Mai întâi el a trecut, în timpul suplimentar (Golden Scor), de azerul Yashar Najafov, apoi i-a învins pe elvețianul Freddy Waizenegger, israelianul Tal Flicker (vicecampion european 2020) și uzbecul Sardor Nurillaev (în 2021 campion al Asiei și Oceaniei). În finală, conaționalul nostru (nr.1 mondial) l-a surclasat pe brazilianul Willian Lima (campion continental en-titre). Iar în cat.73 kg, Petru Pelivan a cucerit medalia de bronz, obținând victorii în partidele cu francezul Joan-Benjamin Gaba, germanul Anthony Zingg, brazilianul Daniel Cargnin (medaliat cu bronz la JO Tokyo), bulgarul Mark Hristov și cedând în fața spaniolului Salvador Cases Roca.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT