Denis Vieru s-a impus la Grand Slam Antalya

748
0

Judocanul Denis Vieru (26 de ani, cat.66 kg) a intrat în posesia trofeului principal la Grand Slam-ul de la Antalya (Turcia), desfășurat în perioada 1-3 aprilie curent.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Mai întâi el a trecut, în timpul suplimentar (Golden Scor), de azerul Yashar Najafov, apoi i-a învins pe elvețianul Freddy Waizenegger, israelianul Tal Flicker (vicecampion european 2020) și uzbecul Sardor Nurillaev (în 2021 campion al Asiei și Oceaniei). În finală, conaționalul nostru (nr.1 mondial) l-a surclasat pe brazilianul Willian Lima (campion continental en-titre). Iar în cat.73 kg, Petru Pelivan a cucerit medalia de bronz, obținând victorii în partidele cu francezul Joan-Benjamin Gaba, germanul Anthony Zingg, brazilianul Daniel Cargnin (medaliat cu bronz la JO Tokyo), bulgarul Mark Hristov și cedând în fața spaniolului Salvador Cases Roca.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE