Yuriy Vernydub s-a înrolat în armata ucraineană

832
0

Antrenorul echipei Sheriff Tiraspol, Yuriy Vernydub (56 de ani), s-a înrolat în armata ucraineană pentru a lupta împotriva Rusiei. „Sunt născut în Ucraina, trăiesc în Ucraina, sunt mândru de poporul meu care-și apără țara! Am în Ucraina soția, doi copii și doi nepoți, am frați și surori – slavă Domnului, cu toții sunt teferi”, a declarat tehnicianul. Reamintim că Yuriy Vernydub a jucat la formațiile ucrainene Polissya, SKA Lviv, Kolos Nikopol, Prykarpattya, Torpedo Zaporijya, Metalurg Zaporijya și Dnipro.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE