Sportivi din Rusia şi Belarus, suspendați

743
0

Comitetul Internaţional Olimpic a recomandat federaţiilor internaţionale sportive să suspende participarea atleților din Rusia şi Belarus la toate turneele internaţionale, ca reacție la invadarea Ucrainei de către Federația Rusă. FIFA deja a exclus echipele de club și naționalele Rusiei din competiții, iar contractul cu Gazprom a fost întrerupt. Aceeași situație este în rugby, ciclism, baschet, patinaj, hochei, handbal etc. De asemenea, Federaţia Internaţională de Judo, în fruntea căreia se află austriacul de origine română Marius Vizer, a anunţat suspendarea preşedintelui rus Putin din calităţile de preşedinte de onoare şi ambasador al acestui for de profil. În plus, Federaţia Internațională de Tenis a suspendat federaţiile rusă şi belarusă din toate competiţiile pe naţiuni, Cupa Davis şi Cupa Billie Jean King.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE