Dragi cititori ai ziarului „Gazeta de Chișinău”

690
0

Pe 31 ianuarie 2022, s-au făcut doi ani de la apariția primului număr al ziarului GAZETA de Chișinău (31 ianuarie 2020), pe care Dumneavoastră îl primiți în fiecare zi de vineri în cutia poștală. Numărul de azi este al 99-lea și al patrulea de la începutul acestui an.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Doi ani sunt prea puțini pentru viața unei publicații, dar pot fi un început bun pentru un ziar de limbă română, cu acoperire națională, cu o politică editorială corectă, un ziar care își informează echidistant publicul cititor, respectând principiul pluralismului de opinie.

Acești doi ani de apariție vi-i datorăm, în primul rând, dumneavoastră, celor care ne citiți și ne urmăriți. Vă mulțumim celor care v-ați abonat la formatul PRINT și PDF al ziarului. GAZETA informează lumea noastră de aici, de acasă, dar avem și abonați la formatul PDF aflați peste hotare, care-l primesc prin poșta electronică. Asta ne bucură, ne dă noi forțe și vigoare, ca să putem merge mai departe.

Faptul că am apărut când a început pandemia și continuăm să activăm când aceasta încă nu a luat sfârșit, cu toate dificultățile ce nu reușesc să ne risipească, e un lucru enorm. Am rămas și suntem prezenți pe piața informațională din Republica Moldova. Vrem să rezistăm, chiar dacă presei tipărite nu-i mai dau credite pentru o viață lungă nici chiar unii jurnaliști.

Ne dorim ca, pe lângă edițiile informative pe care vi le oferim săptămânal, să vă transmitem și respectul pe care-l avem pentru că ne susțineți prin intermediul abonamentelor pe care le-ați făcut la ziar. În familia cititorilor GAZETEI de Chișinău suntem puțini, dar buni.

Echipa redacțională se va strădui și în anul care a venit cu noi oportunități să vă bucure, în cele 24 de pagini de ziar, cu subiecte interesante și utile pe diverse teme scrise de jurnaliștii noștri. Ne propunem, pentru o mai bună informare a societății, să adunăm cât mai mulți cititori.

Ne dorim ca ziarul să ajungă și în cele peste o mie de biblioteci publice din localități, în alte instituții de cultură, biblioteci ale instituțiilor de învățământ de orice nivel, primării, oficii ale medicilor de familie, muzee deschise în localități, oriunde se dorește să ajungă mai multă lumină, mai mult adevăr.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE