Consiliul de Presă din Republica Moldova răspunde la Memoriul adresat de „Gazeta de Chișinău”

1147
0

Am primit în după-amiaza zilei de astăzi, 18 octombrie, răspuns la Memoriul adresat la 8 septembrie de „Gazeta de Chișinău” Consiliului de Presă din Republica Moldova.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Amintim că îi ceream Consiliului de Presă „să ia atitudine în scandalul legat de cazul Natalia Morari/TV8/7 aprilie 2009/TV7/Europa Liberă și premiile acordate acesteia de către organizații media naționale și internaționale, precum și instituțiilor de presă pe care le reprezenta”.

Reproducem integral textul Deciziei Consiliului de Presă din Republica Moldova „Cu privire la memoriul săptămânalului «Gazeta de Chişinău» şi autosesizarea Consiliului de Presă în cazul conflictului de interese admis de jurnalista Natalia Morari”, adoptată la şedinţa din 30 septembrie 2021.

Decizie__CP-vs-Natalia-Morari_30.09.2021

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE