Consiliul de Presă din Republica Moldova răspunde la Memoriul adresat de „Gazeta de Chișinău”

729
0

Am primit în după-amiaza zilei de astăzi, 18 octombrie, răspuns la Memoriul adresat la 8 septembrie de „Gazeta de Chișinău” Consiliului de Presă din Republica Moldova.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Amintim că îi ceream Consiliului de Presă „să ia atitudine în scandalul legat de cazul Natalia Morari/TV8/7 aprilie 2009/TV7/Europa Liberă și premiile acordate acesteia de către organizații media naționale și internaționale, precum și instituțiilor de presă pe care le reprezenta”.

Reproducem integral textul Deciziei Consiliului de Presă din Republica Moldova „Cu privire la memoriul săptămânalului «Gazeta de Chişinău» şi autosesizarea Consiliului de Presă în cazul conflictului de interese admis de jurnalista Natalia Morari”, adoptată la şedinţa din 30 septembrie 2021.

Decizie__CP-vs-Natalia-Morari_30.09.2021

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT