Călătorie la capătul deontologiei

3350
1

Săptămânalul independent „Gazeta de Chișinău” a adresat un memoriu Consiliului de Presă din Republica Moldova, cerându-i luarea de atitudine față de situația fără precedent creată de declarațiile jurnalistei Natalia Morari.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Memoriu

Solicităm Consiliului de Presă din Republica Moldova să ia, fără întârziere, atitudine publică în scandalul legat de cazul Natalia Morari/ TV8/ 7 aprilie 2009/ TV7/ Radio „Europa Liberă”/ și premiile acordate acesteia, precum și instituțiilor de presă pe care le reprezenta, de către organizații media naționale și internaționale.

Victoria Popa, directoare a „Gazetei de Chișinău”

Rodica Mahu, redactor-șef al „Gazetei de Chișinău”

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE

1 COMENTARIU