Călătorie la capătul deontologiei

3070
1

Săptămânalul independent „Gazeta de Chișinău” a adresat un memoriu Consiliului de Presă din Republica Moldova, cerându-i luarea de atitudine față de situația fără precedent creată de declarațiile jurnalistei Natalia Morari.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Memoriu

Solicităm Consiliului de Presă din Republica Moldova să ia, fără întârziere, atitudine publică în scandalul legat de cazul Natalia Morari/ TV8/ 7 aprilie 2009/ TV7/ Radio „Europa Liberă”/ și premiile acordate acesteia, precum și instituțiilor de presă pe care le reprezenta, de către organizații media naționale și internaționale.

Victoria Popa, directoare a „Gazetei de Chișinău”

Rodica Mahu, redactor-șef al „Gazetei de Chișinău”

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT

1 COMENTARIU