Nicoleta Nucă: O metamorfoză stilistică

845
0

Nicoleta Nucă își propune să iasă din zona sa de confort și să-și manifeste aptitudinile stilistice. Interpreta a acceptat provocarea de a participa la un show televizat din România, concursul ,,Bravo, ai stil! Celebrities”. Admiratorii cântăreței o vor putea urmări pe micile ecrane din toamnă, în cadrul show-ului de anvergură.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Nouă celebrități vor fi concurentele celui de-al VII-lea sezon ,,Bravo, ai stil!”, denumit de organizatori ,,Metamorfoza: show-ul perfect, strălucirea supremă!” și care, potrivit acestora, le va transforma din celebrități, în repere de stil.

Nicoleta a scris pe rețelele de socializare că așteaptă cu nerăbdare debutul show-lui: ,,Voi fi una dintre concurentele ediției din această toamnă a ,,Bravo, ai stil! Celebrities”. Abia aștept să înceapă această nouă provocare pentru mine! Este o ,,ieșire” din zona mea de confort, unde voi învăța cu siguranță multe. Sper că îmi veți fi alături și în această aventură și mă voi bucura de susținerea voastră.”

Organizatorii concursului televizat au menționat că Nicoleta își va manifesta în cadrul emisiunii creativitatea prin ținutele pe care le va prezenta, dezvoltându-și capacitățile în materie de stil vestimentar.

,,Nicoleta Nucă, originară din Republica Moldova și stabilită în România, este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică pop din tânăra generație. Artista nu ezită să facă schimbări radicale de look, este versatilă și încrezătoare, puternică, cu un stil eclectic. Nicoleta Nucă intră în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a se descoperi pe sine și mai mult și pentru a-și manifesta latura creativă și prin styling, nu doar prin muzică”, se menționează într-o postare de pe pagina oficială de Instagram a emisiunii.

Reality show-ul a fost difuzat pentru prima dată pe 22 august 2016 și a devenit unul din cele mai urmărite din România, potrivit presei de peste Prut. Printre moldovencele care au participat în cadrul acestui proiect se numără și Valeria Lungu, fiica interpretei Victoria Lungu.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE