Oferiți un abonament la gazetă celor de acasă!

519
0

În luna august, mulți conaționali de-ai noștri revin acasă ca să-și revadă părinții, copiii, soții, frații și surorile, rudele și prietenii, unii, chiar și gospodăriile lăsate.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Se știe că nu se întorc cu mâinile goale, încercând să convertească dorul și dragostea adunate în lunile de despărțire de cei dragi în diverse daruri și atenții. Un cadou potrivit ar fi și un abonament la un ziar bun.

Acesta i-ar informa și i-ar susține moral, ei găsind în paginile ziarului noutăți din diferite domenii.

Dăruind un abonament pentru un om drag, contribuiți totodată la menținerea unui ziar independent care informează corect.

Abonarea poate fi făcută la orice oficiu poștal din republică sau online – pe gazetadechisinau.md (https://gazetadechisinau.md/abonament/).

Pentru conaționalii noștri aflați peste hotare, dar și pentru cei reveniți acasă avem o ofertă specială. Dacă reușiți să perfectați un abonament la formatul PRINT al GAZETEI de Chișinău pentru cei dragi de acasă, primiți la prima oră, în fiecare zi de vineri, gratuit, prin poșta electronică ziarul în format PDF (https://gazetadechisinau.md/format-pdf/).

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT