Oferiți un abonament la gazetă celor de acasă!

762
0

În luna august, mulți conaționali de-ai noștri revin acasă ca să-și revadă părinții, copiii, soții, frații și surorile, rudele și prietenii, unii, chiar și gospodăriile lăsate.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Se știe că nu se întorc cu mâinile goale, încercând să convertească dorul și dragostea adunate în lunile de despărțire de cei dragi în diverse daruri și atenții. Un cadou potrivit ar fi și un abonament la un ziar bun.

Acesta i-ar informa și i-ar susține moral, ei găsind în paginile ziarului noutăți din diferite domenii.

Dăruind un abonament pentru un om drag, contribuiți totodată la menținerea unui ziar independent care informează corect.

Abonarea poate fi făcută la orice oficiu poștal din republică sau online – pe gazetadechisinau.md (https://gazetadechisinau.md/abonament/).

Pentru conaționalii noștri aflați peste hotare, dar și pentru cei reveniți acasă avem o ofertă specială. Dacă reușiți să perfectați un abonament la formatul PRINT al GAZETEI de Chișinău pentru cei dragi de acasă, primiți la prima oră, în fiecare zi de vineri, gratuit, prin poșta electronică ziarul în format PDF (https://gazetadechisinau.md/format-pdf/).

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE