Imaginea comentată

817
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 4 iunie.

Interzis aplaudatul – odihnește deputatul”; „Somn liniștit, bine plătit”; „După o odihnă bună, se poate trage și un somn bun”,

Titus Pociumbanu, Ciuciulea, Glodeni.

Visând victoria la alegerile parlamentare anticipate. Gata furate!”, Vladimir Untilă, Chișinău.

Un om deștept, nu cel din fotografie, doarme într-o oră cât un prost într-o viață politică, contra semenilor săi”, Constantin C., Criuleni.

Bătrânul general de miliție sovietică se vrea iarăși în Parlament, ca să mai facă „liuliu” și să roadă pantalonii încă patru ani!”, Liviu Zagrencu, Chișinău.

Avem necaz să ne conducă/ Fosila ștearsă și caducă/ Ce va pleca, luați aminte,/ Doar cu picioarele-nainte!/ Acuma își mai face somnul/ Pe-aici, dar îl așteaptă Domnul/ În ceruri, în abis, În vid –/ Să-i ia biletul de partid”, Andrei B., Chișinău.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE