Imaginea comentată

571
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 4 iunie.

Interzis aplaudatul – odihnește deputatul”; „Somn liniștit, bine plătit”; „După o odihnă bună, se poate trage și un somn bun”,

Titus Pociumbanu, Ciuciulea, Glodeni.

Visând victoria la alegerile parlamentare anticipate. Gata furate!”, Vladimir Untilă, Chișinău.

Un om deștept, nu cel din fotografie, doarme într-o oră cât un prost într-o viață politică, contra semenilor săi”, Constantin C., Criuleni.

Bătrânul general de miliție sovietică se vrea iarăși în Parlament, ca să mai facă „liuliu” și să roadă pantalonii încă patru ani!”, Liviu Zagrencu, Chișinău.

Avem necaz să ne conducă/ Fosila ștearsă și caducă/ Ce va pleca, luați aminte,/ Doar cu picioarele-nainte!/ Acuma își mai face somnul/ Pe-aici, dar îl așteaptă Domnul/ În ceruri, în abis, În vid –/ Să-i ia biletul de partid”, Andrei B., Chișinău.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT