„Am încercat să fac ceea ce pot mai bine” (VIDEO)

811
0

Adrian Ursu a profitat din plin de vremea fără concerte și turnee și și-a petrecut timpul în studio și pe platourile de filmare. Cântărețul pregătește o nouă producție muzicală, care face parte din proiectul „Adrian Ursu și Orchestra” și o va lansa la sfârșitul lunii mai.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Contactat de GAZETA de Chișinău, Adrian Ursu a comunicat că pregătește o surpriză. Nu ne-a dat prea multe detalii despre noua piesă, însă ne-a spus că este vorba despre un cântec care va răscoli cele mai adevărate emoții, iar videoclipul se va deosebi de celelalte producții video de-ale sale.

Este o piesă emotivă, este o piesă pentru suflet. Sunt istorii rupte din viața noastră. E o surpriză pentru cineva și de aceea nu pot să spun la care piesă fac videoclipul, dar e o piesă de suflet și sper să placă și să fie apreciată”, ne-a spus cântărețul.

Adrian Ursu ne-a mărturisit că în pandemie nu a pierdut timpul și a dat glas unor melodii, pe care anterior, din cauza programului încărcat, nu putea să le înregistreze: Sunt melodiile pe care le-am gândit de mult, dar nu ajungeam să le lansez și să le înregistrez. Și acum, am considerat perioada de pandemie benefică pentru a înregistra aceste piese. Am știut că soluția de depășire a stărilor depresive din pandemie e să muncești, să creezi. Am încercat să fac ceea ce pot să fac mai bine”.

Interpretul așteaptă revenirea la normalitatea de altădată, cu concerte și evenimente, însă ne-a împărtășit și faptul că perioada pandemică l-a învățat anumite lucruri.

Am început să-mi apreciez și să-mi iubesc și mai mult familia, comunicăm mult mai des și cu părinții, cu socrii, și ne vedem mai des, iar asta este minunat. Am început să prețuim acele lucruri mici, dar frumoase pe care nu le prețuiam mai înainte…”, a declarat artistul.

Cea mai recentă melodie lansată de Adrian Ursu este piesa „Sârba de la Pelinia”, care, la fel, face parte din proiectul „Adrian Ursu și Orchestra”, lansat acum doi ani.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT