Povești ascunse-n note muzicale

164
0

Natalia Barbu își ține în suspans admiratorii. Aceasta a publicat pe rețelele de socializare câteva clipuri în care a interpretat frânturi din noile sale melodii sau povești, așa cum le-a denumit interpreta, din recentul său album de studio. Pe lângă asta, Natalia a postat și câteva fotografii de la o ședință foto mai specială. Iar după cum ne-a spus artista, una din fotografii va fi și coperta albumului.

Contactată de GAZETA de Chișinău, Natalia ne-a mai comunicat că își dorește ca albumul să apară în două săptămâni. Lansez albumul la mijlocul lui aprilie, l-am încărcat pe toate platformele, dar mai durează verificarea. O să fac cu ceva timp înainte anunțul, o să fie un fel de lansare online”, a declarat cântăreața.

În videourile pe care le-a făcut pe rețelele de socializare, Natalia a menționat că albumul se numește „La Capătul Cerului”. Piesele pe care oamenii au putut deja să le asculte sunt „Nu sau Da”, „Amintiri” și „Imaginează-ți”.

Inițiativa Nataliei de a interpreta fragmente din piesele sale a fost pe placul admiratorilor. Oamenii au felicitat-o pentru noile sale producții și s-au arătat nerăbdători să asculte cântecele integral, dar și să audieze albumul la care a muncit mult interpreta.

Ce dor mi-a fost de vocea ta, mi-a plăcut mult piesa! Aștept cu nerăbdare să ascult tot albumul”, a scris o admiratoare. „Bravo, foarte frumos. Mă bucur nespus de mult de realizările tale, Natalia, succese în continuare, te îmbrățișez cu dor”, un alt comentariu lăsat artistei.

Pe parcursul carierei sale, Natalia Barbu a abordat mai multe genuri muzicale precum: pop, pop-rock, muzică ușoară și populară. Primul album, intitulat „Între ieri și azi”, a fost lansat încă în anul 2001. Iar până în prezent, cântăreața și cantautoarea continuă să-și bucure admiratorii de pe ambele maluri ale Prutului cu noi producții muzicale. Una din cele mai recente realizări ale Nataliei este videoclipul pentru piesa ,,Iubește-mă azi”.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here