Povești ascunse-n note muzicale

879
0

Natalia Barbu își ține în suspans admiratorii. Aceasta a publicat pe rețelele de socializare câteva clipuri în care a interpretat frânturi din noile sale melodii sau povești, așa cum le-a denumit interpreta, din recentul său album de studio. Pe lângă asta, Natalia a postat și câteva fotografii de la o ședință foto mai specială. Iar după cum ne-a spus artista, una din fotografii va fi și coperta albumului.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Contactată de GAZETA de Chișinău, Natalia ne-a mai comunicat că își dorește ca albumul să apară în două săptămâni. Lansez albumul la mijlocul lui aprilie, l-am încărcat pe toate platformele, dar mai durează verificarea. O să fac cu ceva timp înainte anunțul, o să fie un fel de lansare online”, a declarat cântăreața.

În videourile pe care le-a făcut pe rețelele de socializare, Natalia a menționat că albumul se numește „La Capătul Cerului”. Piesele pe care oamenii au putut deja să le asculte sunt „Nu sau Da”, „Amintiri” și „Imaginează-ți”.

Inițiativa Nataliei de a interpreta fragmente din piesele sale a fost pe placul admiratorilor. Oamenii au felicitat-o pentru noile sale producții și s-au arătat nerăbdători să asculte cântecele integral, dar și să audieze albumul la care a muncit mult interpreta.

Ce dor mi-a fost de vocea ta, mi-a plăcut mult piesa! Aștept cu nerăbdare să ascult tot albumul”, a scris o admiratoare. „Bravo, foarte frumos. Mă bucur nespus de mult de realizările tale, Natalia, succese în continuare, te îmbrățișez cu dor”, un alt comentariu lăsat artistei.

Pe parcursul carierei sale, Natalia Barbu a abordat mai multe genuri muzicale precum: pop, pop-rock, muzică ușoară și populară. Primul album, intitulat „Între ieri și azi”, a fost lansat încă în anul 2001. Iar până în prezent, cântăreața și cantautoarea continuă să-și bucure admiratorii de pe ambele maluri ale Prutului cu noi producții muzicale. Una din cele mai recente realizări ale Nataliei este videoclipul pentru piesa ,,Iubește-mă azi”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE