Imaginea comentată

445
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vinerea trecută.

Batista lui Năstase ar trebui să fie roșie, dar i-o spală serviciile și Dodon”, Elena Ojog, Tighina.

Cu batista și țambalul, Se prostește în tot halul! Ghici cine e?…”, Sergiu Caisîn, Chișinău.

A aruncat batista pe țambal, dar tot socialiștii în frunte cu Dodon îi cântă, iar Andrușa dansează ca ursul țiganului…”, Silviu P., Chișinău.

– Cine i-a pus-o?

Băsmăluța e de damă, deci, dacă nu e Maia, e Domnica.

E logic, Watson!”, Vlad Rusu, Bălți.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here