Imaginea comentată

1041
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vinerea trecută.

Batista lui Năstase ar trebui să fie roșie, dar i-o spală serviciile și Dodon”, Elena Ojog, Tighina.

Cu batista și țambalul, Se prostește în tot halul! Ghici cine e?…”, Sergiu Caisîn, Chișinău.

A aruncat batista pe țambal, dar tot socialiștii în frunte cu Dodon îi cântă, iar Andrușa dansează ca ursul țiganului…”, Silviu P., Chișinău.

– Cine i-a pus-o?

Băsmăluța e de damă, deci, dacă nu e Maia, e Domnica.

E logic, Watson!”, Vlad Rusu, Bălți.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE