Uniți în numele muzicii (VIDEO)

361
0

Au muncit din greu câteva luni pentru a scoate un produs muzical pe măsura așteptărilor lor, dar și a admiratorilor. Este vorba de Cornelia Ștefăneț și Dumitru Mîțu, care și-au unit vocile și au lansat recent un cover la piesa „The Prayer”. Melodie ce este interpretată de tenorul italian, Andrea Bocelli, și de cântăreața canadiană, Celine Dion.

Deși au lansat-o în martie, Cornelia Ștefăneț ne-a spus că au înregistrat piesa iarna, atunci când a căzut cea mai mare zăpadă.

Nu ne-a oprit nici zăpada pentru că suntem dornici de a crea, de a fi aproape de publicul nostru care ne lipsește acum atât de mult. Am muncit câteva luni ca într-un final să ne bucurăm cu toții de acest produs muzical de calitate!”, a declarat Cornelia pentru GAZETA de Chișinău.

Interpreta speră că melodia va fi pe placul tuturor, ținând cont de dăruirea cu care a fost înregistrată și de echipa de profesioniști cu care s-a lucrat. De aranjamentul muzical s-a ocupat Serghei Ivanov, iar de mixaj și mastering, Marcel Ștefăneț.

Este greu să faci un cover la o piesă cântată de doi titani ai muzicii, Celine și Andrea, dar sperăm mult că ne-a reușit să fim la nivelul așteptărilor tuturor ascultătorilor noștri pe care îi salutăm cu multă prețuire și dor”, ne-a mărturisit artista.

Dumitru Mîțu ne-a comunicat că această piesă va fi actuală mereu, dar mai ales acum, când omenirea traversează o perioadă mai dificilă.

,,Dacă analizăm versurile piesei, înțelegem cât de actuală este. O rugăciune pentru o lume mai bună, o lume unde vom fi cu toții în siguranță, unde ne ajutăm reciproc. Am făcut până la urmă o versiune diferită de original, varianta noastră este viziunea și simțirea noastră în această piesă, am apelat la original doar pentru a ne inspira”, a menționat interpretul.

Melodia „The Prayer” a răsunat pentru prima dată puțin peste două decenii în urmă, deține ,,Globul de Aur” pentru cea mai bună melodie originală și o nominalizare la „Oscar”.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here