Uniți în numele muzicii (VIDEO)

870
0

Au muncit din greu câteva luni pentru a scoate un produs muzical pe măsura așteptărilor lor, dar și a admiratorilor. Este vorba de Cornelia Ștefăneț și Dumitru Mîțu, care și-au unit vocile și au lansat recent un cover la piesa „The Prayer”. Melodie ce este interpretată de tenorul italian, Andrea Bocelli, și de cântăreața canadiană, Celine Dion.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Deși au lansat-o în martie, Cornelia Ștefăneț ne-a spus că au înregistrat piesa iarna, atunci când a căzut cea mai mare zăpadă.

Nu ne-a oprit nici zăpada pentru că suntem dornici de a crea, de a fi aproape de publicul nostru care ne lipsește acum atât de mult. Am muncit câteva luni ca într-un final să ne bucurăm cu toții de acest produs muzical de calitate!”, a declarat Cornelia pentru GAZETA de Chișinău.

Interpreta speră că melodia va fi pe placul tuturor, ținând cont de dăruirea cu care a fost înregistrată și de echipa de profesioniști cu care s-a lucrat. De aranjamentul muzical s-a ocupat Serghei Ivanov, iar de mixaj și mastering, Marcel Ștefăneț.

Este greu să faci un cover la o piesă cântată de doi titani ai muzicii, Celine și Andrea, dar sperăm mult că ne-a reușit să fim la nivelul așteptărilor tuturor ascultătorilor noștri pe care îi salutăm cu multă prețuire și dor”, ne-a mărturisit artista.

Dumitru Mîțu ne-a comunicat că această piesă va fi actuală mereu, dar mai ales acum, când omenirea traversează o perioadă mai dificilă.

,,Dacă analizăm versurile piesei, înțelegem cât de actuală este. O rugăciune pentru o lume mai bună, o lume unde vom fi cu toții în siguranță, unde ne ajutăm reciproc. Am făcut până la urmă o versiune diferită de original, varianta noastră este viziunea și simțirea noastră în această piesă, am apelat la original doar pentru a ne inspira”, a menționat interpretul.

Melodia „The Prayer” a răsunat pentru prima dată puțin peste două decenii în urmă, deține ,,Globul de Aur” pentru cea mai bună melodie originală și o nominalizare la „Oscar”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT