Uniți în numele muzicii (VIDEO)

1113
0

Au muncit din greu câteva luni pentru a scoate un produs muzical pe măsura așteptărilor lor, dar și a admiratorilor. Este vorba de Cornelia Ștefăneț și Dumitru Mîțu, care și-au unit vocile și au lansat recent un cover la piesa „The Prayer”. Melodie ce este interpretată de tenorul italian, Andrea Bocelli, și de cântăreața canadiană, Celine Dion.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Deși au lansat-o în martie, Cornelia Ștefăneț ne-a spus că au înregistrat piesa iarna, atunci când a căzut cea mai mare zăpadă.

Nu ne-a oprit nici zăpada pentru că suntem dornici de a crea, de a fi aproape de publicul nostru care ne lipsește acum atât de mult. Am muncit câteva luni ca într-un final să ne bucurăm cu toții de acest produs muzical de calitate!”, a declarat Cornelia pentru GAZETA de Chișinău.

Interpreta speră că melodia va fi pe placul tuturor, ținând cont de dăruirea cu care a fost înregistrată și de echipa de profesioniști cu care s-a lucrat. De aranjamentul muzical s-a ocupat Serghei Ivanov, iar de mixaj și mastering, Marcel Ștefăneț.

Este greu să faci un cover la o piesă cântată de doi titani ai muzicii, Celine și Andrea, dar sperăm mult că ne-a reușit să fim la nivelul așteptărilor tuturor ascultătorilor noștri pe care îi salutăm cu multă prețuire și dor”, ne-a mărturisit artista.

Dumitru Mîțu ne-a comunicat că această piesă va fi actuală mereu, dar mai ales acum, când omenirea traversează o perioadă mai dificilă.

,,Dacă analizăm versurile piesei, înțelegem cât de actuală este. O rugăciune pentru o lume mai bună, o lume unde vom fi cu toții în siguranță, unde ne ajutăm reciproc. Am făcut până la urmă o versiune diferită de original, varianta noastră este viziunea și simțirea noastră în această piesă, am apelat la original doar pentru a ne inspira”, a menționat interpretul.

Melodia „The Prayer” a răsunat pentru prima dată puțin peste două decenii în urmă, deține ,,Globul de Aur” pentru cea mai bună melodie originală și o nominalizare la „Oscar”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE