,,Orice femeie-i Cosânzeană” (VIDEO)

993
0

Interpreta Ana Cernicova a lansat videoclipul la piesa ,,Orice femeie e frumoasă” chiar pe 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii. Astfel a felicitat toate sărbătoritele zilei. Muzica piesei a fost compusă de către Eugen Doga pe versurile poetului Grigore Vieru.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Videoclipul s-a remarcat prin prezența fiicei interpretei, Amelia, și a mamei sale, Ala Cernicova. Trei generații care au încercat să transmită cât mai armonios emoțiile și mesajul compoziției.  

În ziua lansării producției video, interpreta și-a felicitat toate admiratoarele, aducându-le în dar acest produs.

,,Orice femeie e frumoasă”, piesa dedicată celor mai gingașe ființe din univers. Iubitele mele fetițe, domnițe, mame și bunicuțe, să fiți împlinite și fericite! Sunteți cele mai frumoase!”, a scris Ana Cernicova pe o rețea de socializare.

Într-o emisiune televizată, interpreta a menționat că mama ei este ca un înger păzitor și că face orice pentru ea. Chiar dacă la început își făcea griji pentru apariția ei în videoclip, neavând experiență în sensul acesta, din dorința de a o ajuta, i-a reușit, a recunoscut Ana Cernicova.

Clipul a adunat numeroase aprecieri din partea internauților și, de asemenea, multe comentarii. ,,Cea mai frumoasă interpretare la această melodie. Sincere felicitări pentru videoclipul senin”, a comentat o melomană.

Iar un admirator de-al interpretei a scris: ,,Cu siguranță, Grigore Vieru, de acolo sus, vede totul, se bucură  de aceste chipuri,  melodie și voce rafinată. Felicitări, Ana, și tuturor femeilor!”.

Piesa ,,Orice femeie e frumoasă” a mai fost cântată în trecut de interpretele Anastasia Lazariuc, Tania Cerga, Irina Rimes ș.a.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT