Cântece de primăvară

1018
0

Primăvara a început cu Festivalul de Muzică ,,Mărțișor-2021”, care, de 55 de ani, îi adună pe cei mai îndrăgiți artiști într-o serie de evenimente cultural-artistice.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cadrul concertului de deschidere al celui mai longeviv festival de muzică de la noi a fost omagiat compozitorul Eugen Doga, care a împlinit vârsta de 84 de ani. Anișoara Puică a interpretat piesa ,,Cântă-mă, amor”, melodie compusă de Eugen Doga pe versurile lui Grigore Vieru.

,,Vă zic cu certitudine că eu și colegii mei am trăit niște emoții de parcă spectatorii ar fi fost în sală. Dar au fost on-line și, dincolo de sticlă, simțeam că suntem urmăriți de foarte mulți telespectatori, pentru că e un festival așteptat în fiecare an. Ne-am pregătit cu toții, a fost un spectacol de zile mari”, a declarat Anișoara Puică pentru GAZETA de Chișinău.

Totodată, ne-a spus că, deși multe concerte s-au contramandat din cauza pandemiei, ea a reușit să aducă melodiile sale în sufletele oamenilor în cadrul unor evenimente mai mici. Iar acum lucrează la câteva melodii, însă nu știe când le va lansa.

,,Lucrez la niște melodii, dar nu pot să spun că vor fi gata la primăvară sau la toamnă. Totuși, mai degrabă la toamnă pentru că niciodată nu m-am grăbit. Am trei texte la o melodie și vreau să mă hotărăsc pe care să-l aleg. Sunt niște autori foarte cunoscuți, unul de peste Prut”, ne-a comunicat cântăreața.

Interpreta ne-a mărturisit că pentru un artist este important să fie implicat în diferite activități. Iar munca sa să fie încununată de aprecierile sincere ale admiratorilor, cărora le-a adresat și un mesaj: ,,Vreau să le urez tuturor sănătate, și să fie precauți. Să încercăm să trăim clipa, pentru că viața e foarte frumoasă!”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE