Vor aduce primăvara prin cântec

667
0

După o pauză în care nu au avut parte de concerte și de emoțiile publicului ca altădată, artiștii Costi Burlacu, Corina Țepeș și Adriana Ochișanu, acompaniați de instrumentiștii de la ,,Festiv Band”, vor organiza un turneu național. Cele mai îndrăgite melodii ale interpreților vor răsuna în mai multe orașe din republică, începând cu data de 2 martie.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Timp de aproximativ o lună, turneul intitulat ,,Azi e ziua mamei mele” va aduna din nou melomanii în sălile de spectacole ca să-i revadă pe îndrăgiții interpreți în concerte sută la sută live.

Contactat de GAZETA de Chișinău, interpretul Costi Burlacu ne-a spus că e mulțumit că în sfârșit cântăreții pot ține concerte cu public în sală. Mai mult, ne-a mărturisit că are emoții frumoase, pentru că este o responsabilitate și își dorește ca totul să iasă ca la carte.

,,Ne-am propus să facem un concert de calitate. Avem cele mai frumoase emoții, parcă suntem într-o stare în care ne învățăm din nou a merge. Pentru că eu consider că nu am fost îndreptățiți în toată această perioadă, în care toată lumea, mai mult sau mai puțin, a activat, pe când noi nu am activat absolut deloc. Am stat un an de zile în așteptare”, a declarat Costi Burlacu.

Turneul este organizat în contextul Festivalului ,,Mărțișor”, care anul acesta împlinește 55 de ani. Interpretul ne-a asigurat că evenimentele vor avea loc cu respectarea strictă a măsurilor de protecție împotriva Coronavirusului.

Artista Adriana Ochișanu și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele de socializare despre seria de concerte pe care urmează să le susțină alături de Costi Burlacu și Corina Țepeș.

,,Din Căușeni la Strășeni și din Bălți la Telenești, un concert ca în povești. Cu forțe noi și plini de energie, după o perioadă lungă de pauză, revenim alături de voi pe scenele celor mai mari orașe din țară”, a scris Adriana Ochișanu pe o pagină de socializare.

Potrivit programului turneului, artiștii vor ajunge în mai multe orașe din republică, între care: Drochia, Strășeni, Florești, Soroca, Călărași etc.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT