Imaginea Comentată

615
0
Maia Vodă la Cetatea Sorocii! (comentariu: Vadim Șterbate)

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Antipatic la culme”, Aliona Barnaciuc.

Uofff, politica Moldavă”, Ana Basarabeanca.

Îl aștept pe-al șaptelea”, Liliana Lavric.

Teren de joacă pentru cei care n-au ieșit încă din mintea copiilor”, Silviu Cărăuș.

Fantomas, mi se pare că ți s-au îngrelat jamboanele. Oricum, Chirtoacă îi di jinî, el ți-a pregătit acest teren pentru infantili”, Mitrofan Prisăcaru, Râșcani.

Gimnastică pentru mintea care nu există”, Vladimir Untilă.

Om cu scaun la fund și cu coarne la cap”, V. Moraru.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE