Imaginea Comentată

224
0
Maia Vodă la Cetatea Sorocii! (comentariu: Vadim Șterbate)

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Antipatic la culme”, Aliona Barnaciuc.

Uofff, politica Moldavă”, Ana Basarabeanca.

Îl aștept pe-al șaptelea”, Liliana Lavric.

Teren de joacă pentru cei care n-au ieșit încă din mintea copiilor”, Silviu Cărăuș.

Fantomas, mi se pare că ți s-au îngrelat jamboanele. Oricum, Chirtoacă îi di jinî, el ți-a pregătit acest teren pentru infantili”, Mitrofan Prisăcaru, Râșcani.

Gimnastică pentru mintea care nu există”, Vladimir Untilă.

Om cu scaun la fund și cu coarne la cap”, V. Moraru.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here