A mai completat o filă în cartea vieții

834
0

Îndrăgita interpretă Nicoleta Nucă și-a marcat la 26 ianuarie cea de-a 27-a aniversare, aflându-se într-o vacanță la Poiana Brașov. Admiratorii, colegii de breaslă și prietenii acesteia i-au transmis numeroase felicitări și urări de bine prin intermediul rețelelor sociale.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Contactată de GAZETA de Chișinău, Nicoleta ne-a vorbit despre lecțiile pe care le-a învățat în ultimul an; de asemenea, ne-a spus ce își dorește ea cu adevărat, în contextul zilei sale de naștere. ,,În acest an am învățat că totul în viață este imprevizibil și că, deși îmi fac planuri, nu mereu planurile mele corespund cu planurile lui Dumnezeu pentru mine. Am învățat să iau mai multe lucruri ,,ca atare”, să merg cu valul și să mă bucur mai mult de lucrurile mici. Am învățat că liniștea și confortul casei sunt printre cele mai de preț lucruri și că, chiar și cu oamenii dragi alături, singurătatea cu propriile gânduri este minunată și, mai ales, constructivă”, ne-a comunicat cântăreața.

Nicoleta a primit numeroase felicitări din partea celor apropiați și a recunoscut pe rețele că urările de bine i-au făcut ziua specială. ,,Îmi doresc, în primul rând, sănătate mie și celor dragi! Îmi doresc mai multă bunătate la oameni, mai multă compasiune, mai multă umanitate. Iar pe plan profesional, îmi doresc să reușesc să-mi reiau activitatea în muzică și să revenim la normalitate pe cât se poate”, a menționat artista.

De asemenea, Nicoleta a accentuat cele mai importante aspecte din viața ei, de care are multă grijă: ,,Sănătatea fizică și mintală – pe principiul ,,mens sana in corpore sano” (o minte sănătoasă într-un corp sănătos). Ființele dragi din viața mea: oameni și animale de companie. Timpul meu cu mine și timpul cu oamenii iubiți. Pasiunile și hobby-urile mele”.

Deși activitatea interpreților a fost limitată în perioada pandemiei, Nicoleta Nucă și-a bucurat admiratorii cu melodii noi. Cele mai recente producții muzicale lansate sunt: ,,Lasă-mă”, în colaborare cu interpretul Pasha Parfeni, și ,,Ultima oară”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE