Maia Sandu și-a desemnat candidatul la șefia Guvernului, dar militează pentru anticipate

423
0
Maia Sandu, la Președinție

Fosta ministră a Finanțelor, Natalia Gavriliță, este candidatura propusă de președinta Maia Sandu la funcția de prim-ministru. „Un om în care am încredere, o profesionistă integră și responsabilă”, a declarat miercuri șefa statului despre Gavriliță, căreia i-a dat sarcina să formeze echipa guvernamentală și să pregătească un program de guvernare axat pe dezvoltare economică și pe curățarea instituțiilor statului de corupție. Totodată, Maia Sandu și-a reafirmat convingerea că alegerile parlamentare anticipate sunt singura cale posibilă de a depăși criza politică.

„Acum, fracțiunile din Parlament vor avea posibilitatea să demonstreze dacă cu adevărat își doresc alegeri parlamentare anticipate sau dacă umblă cu minciuni și încearcă să pună capcane”, a accentuat Maia Sandu.

„Sunt onorată că am fost desemnată în calitate de candidat la poziția de Prim-ministru. Voi folosi aptitudinile și competențele mele pentru îmbunătățirea vieții oamenilor și prosperarea Moldovei. Cred cu tărie că cetățenii merită dreptate și bunăstare și voi veni în fața voastră cu o echipă și un program care pot să scoată țara din criză și să apere interesele cetățenilor”, a declarat, la rândul său, Natalia Gavriliță.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here