Maia Sandu și-a desemnat candidatul la șefia Guvernului, dar militează pentru anticipate

505
0
Maia Sandu, la Președinție

Fosta ministră a Finanțelor, Natalia Gavriliță, este candidatura propusă de președinta Maia Sandu la funcția de prim-ministru. „Un om în care am încredere, o profesionistă integră și responsabilă”, a declarat miercuri șefa statului despre Gavriliță, căreia i-a dat sarcina să formeze echipa guvernamentală și să pregătească un program de guvernare axat pe dezvoltare economică și pe curățarea instituțiilor statului de corupție. Totodată, Maia Sandu și-a reafirmat convingerea că alegerile parlamentare anticipate sunt singura cale posibilă de a depăși criza politică.

„Acum, fracțiunile din Parlament vor avea posibilitatea să demonstreze dacă cu adevărat își doresc alegeri parlamentare anticipate sau dacă umblă cu minciuni și încearcă să pună capcane”, a accentuat Maia Sandu.

„Sunt onorată că am fost desemnată în calitate de candidat la poziția de Prim-ministru. Voi folosi aptitudinile și competențele mele pentru îmbunătățirea vieții oamenilor și prosperarea Moldovei. Cred cu tărie că cetățenii merită dreptate și bunăstare și voi veni în fața voastră cu o echipă și un program care pot să scoată țara din criză și să apere interesele cetățenilor”, a declarat, la rândul său, Natalia Gavriliță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here