Imaginea comentată

776
0

Dragi cititori,

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Am inaugurat în ediția trecută o nouă rubrică – Imaginea comentată.

Vă reamintim că, săptămânal, vom publica o fotografie sau o altă imagine pe care vă propunem să o comentați. Vă oferim astfel prilejul să vă exercitați puterea Dvs. de imaginație și de duh, știind că publicul nostru este unul dintre cele mai elevate.

Textul, care trebuie să fie cât se poate de scurt, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm replicile Dvs. în ordinea în care le-am primit.

„Moldovean ca mine nu-i!”, Ludmila Bosîi, c. Mândrești, r. Telenești.

„Ciobănașul de la Orheiland cu cravată roșie”, Diana Jitar, c. Pașcani, r. Criuleni.

„Leit Ceaușescu”, Octavian Sofransky, Strasbourg.

„Lupu păru-și schimbă, dar năravul ba”, Domnica Moraru, Chișinău.

„Ciobanu de la Orhei/ Minte lumea cu ce vrei”, Petru Munteanu, s. Măgdăcești, r. Criuleni.

„Tu ești Ilan, pui de dac?!”, Vasile Cojocaru, Ialoveni.

„Dacă comentez favorabil, pot fi bănuit că țin cu evreii, dacă vorbesc de rău, devin moldofob. De aceea mă las păgubaș”, Cezar Ciobanu, Chișinău.

Publicăm o altă imagine, pe care vă invităm să o comentați.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT