Rezultate preliminare: Maia Sandu este noul președinte al Republicii Moldova

1919
0

Maia Sandu a câștigat alegerile prezidențiale din Republica Moldova, devenind prima femeie președinte din istoria acestui stat.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Comisia Electorală Centrală a afișat rezultatele preliminare. Acestea arată că Maia Sandu a obținut 51,42% la sută din voturi, iar Igor Dodon  – 48,58%.

Rezultatele preliminare sunt după procesarea a 90% din procesele verbale.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT