„O dată pentru toată viața”

470
0

Descriere: Conversații cu tinerii despre căsătorie, familie și copii

În carte se discută despre elementele de bază ale vieții de familie și se oferă soluții pentru o serie întreagă de întrebări: prin ce se deosebește dragostea de îndrăgostire; ce înseamnă prima iubire; cum să ne alegem prietenul de viață; câți copii ar trebui să avem; cauzele ce duc la distrugerea familiei; care ar trebui să fie structura internă a familiei.

„Aceste conversații au apărut ca un strigăt de disperare la vederea a tot ceea ce se întâmplă astăzi cu familia modernă.

La faptul că o căsnicie poate fi veșnică, că iubirea și fidelitatea se întâlnesc și astăzi, ei pot doar să viseze, întrucât nu văd aceste lucruri cu ochii lor, în realitatea în care trăiesc.
Sarcina pe care mi-am propus-o era foarte simplă: să le demonstrez că toate acestea există și în realitate, că vor putea iubi cu adevărat și că, la rândul lor, pot fi iubiți în aceeași măsură. Dar iubirea este, bineînțeles, muncă.”
— Protoiereu Ilie Șugaev

P

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here