„O dată pentru toată viața”

1461
0

Descriere: Conversații cu tinerii despre căsătorie, familie și copii

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

În carte se discută despre elementele de bază ale vieții de familie și se oferă soluții pentru o serie întreagă de întrebări: prin ce se deosebește dragostea de îndrăgostire; ce înseamnă prima iubire; cum să ne alegem prietenul de viață; câți copii ar trebui să avem; cauzele ce duc la distrugerea familiei; care ar trebui să fie structura internă a familiei.

„Aceste conversații au apărut ca un strigăt de disperare la vederea a tot ceea ce se întâmplă astăzi cu familia modernă.

La faptul că o căsnicie poate fi veșnică, că iubirea și fidelitatea se întâlnesc și astăzi, ei pot doar să viseze, întrucât nu văd aceste lucruri cu ochii lor, în realitatea în care trăiesc.
Sarcina pe care mi-am propus-o era foarte simplă: să le demonstrez că toate acestea există și în realitate, că vor putea iubi cu adevărat și că, la rândul lor, pot fi iubiți în aceeași măsură. Dar iubirea este, bineînțeles, muncă.”
— Protoiereu Ilie Șugaev

P

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here