„O dată pentru toată viața”

2311
0

Descriere: Conversații cu tinerii despre căsătorie, familie și copii

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În carte se discută despre elementele de bază ale vieții de familie și se oferă soluții pentru o serie întreagă de întrebări: prin ce se deosebește dragostea de îndrăgostire; ce înseamnă prima iubire; cum să ne alegem prietenul de viață; câți copii ar trebui să avem; cauzele ce duc la distrugerea familiei; care ar trebui să fie structura internă a familiei.

„Aceste conversații au apărut ca un strigăt de disperare la vederea a tot ceea ce se întâmplă astăzi cu familia modernă.

La faptul că o căsnicie poate fi veșnică, că iubirea și fidelitatea se întâlnesc și astăzi, ei pot doar să viseze, întrucât nu văd aceste lucruri cu ochii lor, în realitatea în care trăiesc.
Sarcina pe care mi-am propus-o era foarte simplă: să le demonstrez că toate acestea există și în realitate, că vor putea iubi cu adevărat și că, la rândul lor, pot fi iubiți în aceeași măsură. Dar iubirea este, bineînțeles, muncă.”
— Protoiereu Ilie Șugaev

P

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE