Turneul Roland Garros, amânat

821
0
Imagine: essentiallysports.com
Imagine: essentiallysports.com

Turneul de Grand Slam de la Paris, programat inițial pentru finalul lunii mai – începutul lui iunie a.c., se va desfășura în perioada 20 septembrie – 4 octombrie, din cauza pandemiei de COVID-19 (Coronavirus). Din punct de vedere cronologic, French Open este al doilea Mare Șlem al sezonului, din totalul celor patru, fiind derulat pe zgură.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

De asemenea, surse din cadrul Federației Internaționale de Tenis (ITF) au declarat că suspendă toate competițiile sub egida organizației până în data de 20 aprilie 2020.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE