Turneul Roland Garros, amânat

598
0
Imagine: essentiallysports.com
Imagine: essentiallysports.com

Turneul de Grand Slam de la Paris, programat inițial pentru finalul lunii mai – începutul lui iunie a.c., se va desfășura în perioada 20 septembrie – 4 octombrie, din cauza pandemiei de COVID-19 (Coronavirus). Din punct de vedere cronologic, French Open este al doilea Mare Șlem al sezonului, din totalul celor patru, fiind derulat pe zgură.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

De asemenea, surse din cadrul Federației Internaționale de Tenis (ITF) au declarat că suspendă toate competițiile sub egida organizației până în data de 20 aprilie 2020.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT