Euro 2020, transferat pentru 2021

326
0
Imagine: ft.com
Imagine: ft.com

Forul suprem al fotbalului european (UEFA) a decis, într-o teleconferință cu participarea tuturor celor 55 de federații continentale, amânarea Euro 2020 pentru perioada 11 iunie – 11 iulie 2021. De asemenea, au fost amânate barajele pentru Euro 2020, care urmau să se dispute pe 26 martie (semifinalele) și pe 31 martie (finalele). Acestea se vor desfășura în luna iunie.

Din cauza pandemiei de coronavirus au fost suspendate și turneele europene intercluburi (Liga Campionilor și Liga Europei), fiind reprogramate și finalele. Astfel, ultimul act Champions League se va disputa pe 27 iunie, în loc de 30 mai, la Istanbul, iar cel din Europa League se va juca pe 24 iunie, în loc de 27 mai, la Gdansk.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here