Euro 2020, transferat pentru 2021

1025
0
Imagine: ft.com
Imagine: ft.com

Forul suprem al fotbalului european (UEFA) a decis, într-o teleconferință cu participarea tuturor celor 55 de federații continentale, amânarea Euro 2020 pentru perioada 11 iunie – 11 iulie 2021. De asemenea, au fost amânate barajele pentru Euro 2020, care urmau să se dispute pe 26 martie (semifinalele) și pe 31 martie (finalele). Acestea se vor desfășura în luna iunie.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Din cauza pandemiei de coronavirus au fost suspendate și turneele europene intercluburi (Liga Campionilor și Liga Europei), fiind reprogramate și finalele. Astfel, ultimul act Champions League se va disputa pe 27 iunie, în loc de 30 mai, la Istanbul, iar cel din Europa League se va juca pe 24 iunie, în loc de 27 mai, la Gdansk.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE