Euro 2020, transferat pentru 2021

783
0
Imagine: ft.com
Imagine: ft.com

Forul suprem al fotbalului european (UEFA) a decis, într-o teleconferință cu participarea tuturor celor 55 de federații continentale, amânarea Euro 2020 pentru perioada 11 iunie – 11 iulie 2021. De asemenea, au fost amânate barajele pentru Euro 2020, care urmau să se dispute pe 26 martie (semifinalele) și pe 31 martie (finalele). Acestea se vor desfășura în luna iunie.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Din cauza pandemiei de coronavirus au fost suspendate și turneele europene intercluburi (Liga Campionilor și Liga Europei), fiind reprogramate și finalele. Astfel, ultimul act Champions League se va disputa pe 27 iunie, în loc de 30 mai, la Istanbul, iar cel din Europa League se va juca pe 24 iunie, în loc de 27 mai, la Gdansk.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT