Jocurile Olimpice de la Tokyo: Uniți prin Emoție

995
0
Sursa: essentiallysports.com
Sursa: essentiallysports.com

Sloganul Uniți prin Emoție (United by Emotion) este motto-ul oficial al Jocurilor Olimpice și Paraolimpice de la Tokyo 2020, potrivit organizatorilor celui mai de amploare eveniment sportiv de pe mapamond. Deviza scoate în evidență puterea sportului de a reuni persoane provenite din medii sociale și de cultură diferite în vederea urmăririi și sărbătoririi împreună a întrecerilor din cadrul Jocurilor, întru crearea unui spirit de comuniune şi depășire a diferențelor.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Motto-ul face parte dintr-o viziune generală asupra Jocurilor, exprimând esența ideilor și conceptelor pe care orașul gazdă dorește să le împărtășească lumii. Sloganul „United by Emotion” are menirea să determine spectatorii, voluntarii și sportivii din cele peste 200 de Comitete Naționale Olimpice și Echipa Olimpică pentru Refugiați, întrunite la JO de la Tokyo, precum și miliardele de iubitori de sport de pe întreg globul să conştientizeze faptul că există mai multe lucruri care îi unesc decât cele ce îi separă.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE