Argint pentru tenismena Iulia Gherman, la TCH București

879
0
Sursa: diez.md
Sursa: diez.md

Compatrioata noastră Iulia Gherman s-a învrednicit de medalia de argint la turneul TCH desfășurat la București (România), competiție din cadrul circuitului Federației Române de Tenis. Sportiva noastră, legitimată la Clubul Dinamo București, a avut la aceste întreceri rezervate jucătoarelor sub 18 ani un parcurs demn de toată lauda, demonstrând inteligență și calități volitive deosebite.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

În runda inaugurală, Iulia Gherman s-a impus cu un sec 6-0, 6-0 în fața Deliei Stancu, după care, fără să întâmpine vreo dificultate, a eliminat capul de serie nr.2, Rebeca Tudose, scor 6-1, 6-3. În faza semifinală, conaționala noastră și-a fructificat superioritatea tehnică trecând cu 6-4, 6-0 de Cristmann Annemarie.

Finala s-a dovedit a fi una extrem de disputată, Iulia Gherman confruntându-se cu principala favorită a turneului, reprezentanta gazdelor, Lavinia Tănase. Iulia reușește, într-o luptă strânsă, să-și adjudece primul set: 6-4. Același scor este înregistrat și în cel de-al doilea, doar că în favoarea oponentei. În setul decisiv, lupta s-a derulat de la egal la egal, pe final impunându-se tenismena din România, scor 4-6, 6-4, 7-5.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT