Argint pentru tenismena Iulia Gherman, la TCH București

1113
0
Sursa: diez.md
Sursa: diez.md

Compatrioata noastră Iulia Gherman s-a învrednicit de medalia de argint la turneul TCH desfășurat la București (România), competiție din cadrul circuitului Federației Române de Tenis. Sportiva noastră, legitimată la Clubul Dinamo București, a avut la aceste întreceri rezervate jucătoarelor sub 18 ani un parcurs demn de toată lauda, demonstrând inteligență și calități volitive deosebite.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În runda inaugurală, Iulia Gherman s-a impus cu un sec 6-0, 6-0 în fața Deliei Stancu, după care, fără să întâmpine vreo dificultate, a eliminat capul de serie nr.2, Rebeca Tudose, scor 6-1, 6-3. În faza semifinală, conaționala noastră și-a fructificat superioritatea tehnică trecând cu 6-4, 6-0 de Cristmann Annemarie.

Finala s-a dovedit a fi una extrem de disputată, Iulia Gherman confruntându-se cu principala favorită a turneului, reprezentanta gazdelor, Lavinia Tănase. Iulia reușește, într-o luptă strânsă, să-și adjudece primul set: 6-4. Același scor este înregistrat și în cel de-al doilea, doar că în favoarea oponentei. În setul decisiv, lupta s-a derulat de la egal la egal, pe final impunându-se tenismena din România, scor 4-6, 6-4, 7-5.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE