Argint pentru tenismena Iulia Gherman, la TCH București

451
0
Sursa: diez.md
Sursa: diez.md

Compatrioata noastră Iulia Gherman s-a învrednicit de medalia de argint la turneul TCH desfășurat la București (România), competiție din cadrul circuitului Federației Române de Tenis. Sportiva noastră, legitimată la Clubul Dinamo București, a avut la aceste întreceri rezervate jucătoarelor sub 18 ani un parcurs demn de toată lauda, demonstrând inteligență și calități volitive deosebite.

În runda inaugurală, Iulia Gherman s-a impus cu un sec 6-0, 6-0 în fața Deliei Stancu, după care, fără să întâmpine vreo dificultate, a eliminat capul de serie nr.2, Rebeca Tudose, scor 6-1, 6-3. În faza semifinală, conaționala noastră și-a fructificat superioritatea tehnică trecând cu 6-4, 6-0 de Cristmann Annemarie.

Finala s-a dovedit a fi una extrem de disputată, Iulia Gherman confruntându-se cu principala favorită a turneului, reprezentanta gazdelor, Lavinia Tănase. Iulia reușește, într-o luptă strânsă, să-și adjudece primul set: 6-4. Același scor este înregistrat și în cel de-al doilea, doar că în favoarea oponentei. În setul decisiv, lupta s-a derulat de la egal la egal, pe final impunându-se tenismena din România, scor 4-6, 6-4, 7-5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here