Șoferul camionului implicat în accidentul de la Măgdăcești a fost reținut

312
0

Șoferul camionului implicat în accidentul din această dimineață de la Măgdăcești a fost reținut. Informația a fost confirmată pentru IPN de către ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Criuleni, Elena Băetrău, informează IPN.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Conducătorul camionului a fost reținut pentru 72 de ore. Preliminar el s-ar face vinovat de producerea accidentului în care a fost implicat un microbuz de rută și în urma căruia au fost rănite 16 persoane, inclusiv doi minori.

Potrivit Poliției, microbuzul de pe ruta Drăsliceni-Chișinău a fost lovit lateral spate stânga de către camion. Tractând o remorcă, acesta efectua o manevră de schimbare a benzii de deplasare fără să se asigure corespunzător.

În urma accidentului, 14 pasageri adulți și doi minori din microbuz au fost transportați de echipajele de urgență medicală la spitalele din municipiul Chișinău.

Testele de la fața locului au arătat că niciunul din cei doi șoferi nu era băut.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE