Premierul Dorin Recean efectuează o vizită de lucru la București. Va participa la Forumul „Moldova – România: Capital Bridges”

347
0

Prim-ministrul Dorin Recean întreprinde o vizită de lucru la București, unde va participa la cea de-a doua ediție a Forumului „Moldova – România: Capital Bridges”. Evenimentul are drept scop promovarea cooperării economice solide și a interconectării piețelor de capital din Republica Moldova și România.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Forumul va reuni mai mulți oficiali și oameni de afaceri din cele două state, pentru a discuta despre reformele macroeconomice, oportunități de investiții și progrese în sectorul bancar din Republica Moldova, creând terenul pentru îmbunătățirea relațiilor economice bilaterale, în contextul procesului de aderare a țării noastre la Uniunea Europeană.

Din delegația Guvernului mai fac parte vicepremierul, ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, și ministrul Finanțelor, Petru Rotaru.

Evenimentul este organizat de Bursa de Valori de la București, împreună cu partenerii din Republica Moldova și România.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE