Schemele de eliberare a permiselor de conducere încă funcționează. CNA desfășoară percheziții într-un dosar de corupție 

300
0

Mai multe acțiuni de urmărire penală sunt efectuate astăzi de ofițerii Centrului Național Anticorupție în mun. Chișinău pe o cauză penală de trafic de influență  asupra funcționarilor publici la eliberarea permiselor de conducere.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit faptelor investigate de CNA, un locuitor al capitalei, susținând că ar avea influență asupra funcționarilor publici împuterniciți cu dreptul de a examina conducătorii de vehicule și de a elibera permisele de conducere, a pretins, a acceptat și a primit mijloace financiare ce nu i se cuvin în sumă totală de 1500 de euro, în schimbul promovării de către candidatul auto a examenului de conducător la proba practică pentru categoria ,,B”, cu ulterioară perfectare și eliberare a permisului de conducere.

În cadrul acțiunilor procesuale efectuate de ofițerii CNA, în dimineața zilei de azi, 20 martie, sub conducerea Procuraturii mun. Chișinău a fost reținută o persoană bănuită în comiterea infracțiunii de trafic de influență, fiind ridicate 6000 de euro și înscrisuri de ciornă care confirmă sumele încasate de la candidați.

Amintim că orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE